BRACONAJ LA HIDROCENTRALA GALBENI

DSC_6691

Canalul hidrocentralei de la Galbeni reprezinta una din cele mai braconate zone de pe Siret, braconierii din Gioseni intinzand zilnic plase aici. Braconierii sunt bine cunoscuti atat de catre politia din sat, cat si de lucratorii de la hidrocentrala, intre acestia fiind probabil incheiat un protocol de colaborare. Nu stim daca protocolul este scris, semnat si inregistrat la cele trei institutii, dar in mod cert, pe plan local, functioneaza.

Vineri 18.02.11 in jurul orei 17.00, o echipa a CRE a surprins un grup de 4 braconieri in fata hidrocentralei de la Galbeni. Braconierii au fugit si au abandonat una din cele doua plase, pe care tocmai o intinsesera peste canal. 3 dintre braconieri au fugit pe camp, in timp ce al patrulea a intrat in incinta si in cladirea hidrocentralei.
Echipa CRE a sesizat prin serviciul de urgenta 112 politia, un echipaj al postului de politie Gioseni venind la fata locului. Agentii de politie au ridicat plasele monofilament in vederea efectuarii de cercetari. Speram noi. Pentru ca nu au intocmit nici un act, nu au luat declaratii si nu au adresat intrebari paznicului sau angajatilor de la hidrocentrala.

DSC_6687

DSC_6693

2 Responses to “BRACONAJ LA HIDROCENTRALA GALBENI”

  1. Marius spune:

    Gabi, pai unde vroiai sa fuga ala dak probabil era angajat acolo? Si stai linistit k politia nu va face nimik….papa si ei un caras pe tava…

  2. cougar spune:

    Sunt mandru ca le-am confiscat si eu o plasa din canal pe care probabil nu au putut sa o mai scoata fiind prinsa in gheata.

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_