BRACONAJ PISCICOL LA LILIECI

DSC_2710

Vineri 7 ianuarie o echipa de monitorizare a CRE a surprins in coada lacului Lilieci un grup de 5 braconieri. Acestia au fugit si au abandonat 2 plase: una de tip monofilament si una de ata. Din cele doua plase au fost eliberate aproximativ 3 kg de peste: caras, clean si stiuca.

DSC_2712

Speram ca prin astfel de actiuni si constatari sa contribuim la efortul depus de catre politie, garda de mediu si inspectia piscicola in scopul protejarii faunei acvatice naturale.

DSC_2694

6 Responses to “BRACONAJ PISCICOL LA LILIECI”

 1. Buna corectia! Felicitari adair! 😉

 2. Gabriel Gritcu spune:

  De fapt ultima fraza era:
  „Speram din suflet ca prin astfel de actiuni si constatari sa contribuim macar un pic la grandiosul si neprecupetitul efort depus cu abnegatie si devotament, daruire si tenacitate de catre Politia Romana, Garda Nationala de Mediu si Inspectia Piscicola in scopul protejarii faunei acvatice naturale, ca dealtfel al naturii in general. Cu deosebita admiratie, ai dumenavoastra, „niste voluntari” – cum zicea un comisar al garzii nationale de mediu care a venit aici in control la sesizarea noastra si a plecat la Bucuresti cu portbagajul plin de peste de pe Racaciuni. Este vorba de domnul Tipatescu, unul din celebrele personaje ale comediei „O plasa pierduta” de Toma Alimos.

 3. bazatu :) spune:

  ptriviti numai o parte a „protejari faunei acvatice”!cateva aspecte vreau si eu sa spun:
  -cei care va aplauda,majoritatea tot la braconieri intra;aveti idee de cati pesti se prind intr-o zi de pescuit sau de dimensiunea lor?
  -in perioada de prohibitie dupa ce pesti depun icrele pe bistrita,cand se scad lacurile si raman icrele pe uscat. ce faceti?!?
  -la inundatii stiti ca lacurile de pe bistrita scad si pestele pleaca la vale ,abia atunci pestele ajunge la adevaratii braconieri.
  Voi gasiti cativa amarati care poate nu au ce manca ;cu 3 kg. de peste si mai ca cereti sprijinul SRI ?
  REALITATEA E CEVA CARE UMBLA DAR NU PE UNDE SUNTETI VOI :))

 4. pumnudefier spune:

  cum dracu sa dea un pescar bani pe permis daca voi eliberati autorizatii pentru pescuitu cu plase

 5. pumnudefier spune:

  pe data de 25 ianuarie 2011 am facut o escala la orbeni.am observat un grup de carutasi cu o barca intrand pe apa cu 5 saci cu plase .mam hotarat inpreuna cu alti pescari sai luam la rost stiti ce neau zis, asteapta ca avem autorizatie .corect aveau autorizatie dar noi pescari pe ce aruncam bani pe permise.vreau sa spun ca toata ziua nam prins nimic

 6. pumnudefier spune:

  plase sunt si pe insula de agrement la greu sunt bagate de cei care lucreaza la barajin complicitate cu paza

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_ Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_