CURS FOTO

IMG_0501

Asociatia „Veniti cu Noi” organizeaza un curs de fotografie destinat amatorilor. Scopul este ca prticipantii sa isi insuseasca notiuni generale si sa isi imbunatateasca tehnica de realizare a fotografiilor. Lectori: Dan Muraru si Sebi Sascau.
Cursul este gratuit si se desfasoara in fiecare joi de la ora 18.00, la sediul „Veniti cu Noi”, in caminul Colegiului National „Ferdinand I”.

4 Responses to “CURS FOTO”

 1. ionut spune:

  salut, am si eu o intrebare…
  sunt interesat de acest curs foto, avand o prietena acolo, dar nu sunt voluntar la cre sau la veniti cu noi. eu sunt inscris la fsc.
  pot lua si eu parte?:D

 2. […] aflat doar de un curs pentru amatori, organizat de Sebi Sascau si Dan Muraru, demers despre care a scris Madalina in Ziarul de Bacau. […]

 3. Edi spune:

  Buna ziua,
  Sunt din Onesti si aici nu avem organizat nici un curs de fotografie. Nici gratuit nici cu bani. As fi interesat sa particip la cursurile dumneavoastra. Exista vreo limita de varsta sau alte criterii pentru a fi admis?
  Numai bine.

 4. Tudi spune:

  M-ar interesa si pe mine cursul acesta. Va rog sa imi dati un email pe capellini2004@yahoo.com cand o sa il mai organizati. Chiar mi-ar pare bine sa avem asa ceva in Bacau. Felicitari pentru initiativa.

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_ Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_