TAXA REDUSA PENTRU PESCARII CRE LA BALTA CLEJA

Balta Cleja

Membrii Pescari ai Centrului Regional de Ecologie beneficiaza de reducere la plata taxei de pescuit pe Balta Cleja. Pescarii sportivi de la CRE pot pescui in baza carnetului de membru, achitand o taxa de 20 lei/zi. Pescarii pot retine maxim 3 kilograme de caras si albitura. Crapii prinsi vor fi eliberati. Totusi, cine doreste sa retina crap va achita contravaloarea acestuia (10 lei/kilogram).

Balta Cleja este situata la aproximativ 20 km de Bacau. In localitatea Cleja ( aflata pe DN 2 spre Bucuresti, la aprox 17 km de Bacau virati stanga ( pe langa fabrica de mobila si ferma ) si coborati in lunca. Balta este situata la aproximativ 3 kilometri, in apropierea digului Lacului Racaciuni. Este inconjurata de rachita, iar langa balta exista o cladire administrativa.


View Untitled in a larger map

Balta are o suprafata de 3,5 ha si adancime maxima de 4 metri. Este populata cu toate speciile de pesti din apele colinare si de ses, dar cel mai frecvent se prinde ciortan si caras. Pescarii au obligatia sa respecte regulamentul baltii: zone de pescuit, pastrarea pestelui in juvelnic textil, pastrarea curateniei.

Pescarii care nu sunt membri CRE, pot pescui pe Balta Cleja achitand o taxa de 50 de lei.
CLICK AICI PENTRU A AFLA CUM POTI DEVENI MEMBRU PESCAR AL CRE BACAU.
FIR INTINS !

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_