COCKTAIL DE MARTINI SI NESIMTIRE LA SERBANESTI

IMG_6159

Marti 03.08.2010, in perimetrul ariei naturale protejate Lacul Bacau, 3 persoane spalau un autoturism de teren marca Mitsubishi, la 20 de metri de un panou de avertizare pe care scrie „INTERZIS SPALATUL MASINILOR”.
In cazul de fata prezenta panoului era nejustificata, pentru ca spalatorii autovehicolului erau oameni umblati prin Europa civilizata, baieti cizelati care iti explica la un dry martini ce frumos e in Anglia si cat de urat e in Romania pentru ca lumea e primitiva.

Cu aceeasi ocazie, tot pe canalul de fuga de la Serbanesti am intalnit patronul unui magazin de scule de pescuit din Bacau, care isi lustruia cu apa si detergent autoturismul Toyota. Bineinteles, omul in cauza este intens preocupat de starea apelor, de braconaj si curatenie si este foarte nemultumit de nesimtirea romanilor care nu stiu sa respecte frumusetea naturii.

5 Responses to “COCKTAIL DE MARTINI SI NESIMTIRE LA SERBANESTI”

 1. Pai da, dar la ei in Ingland, aerul este curat si nu are praf ca sa le murdareasca masina….. daca aici la noi ( sau cum se mai spune: la voi in Romania) este poluare…. Ei ce sa faca ?? Ei sunt jentelmani care discuta la un visky si o tigare de foi despre cum ne batem noi joc de natura.. :)) :)) :))

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Bacaul.ro, Bacaul.ro. Bacaul.ro said: Interesant: COCKTAIL DE MARTINI SI NESIMTIRE LA SERBANESTI: Marti 03.08.2010, in perimetrul ariei na… http://bit.ly/92ojUB http://www.bacaul.ro […]

 3. Mihai spune:

  Amenzile usturatoare , poate i-ar potoli! Sa fie o legislatie pusa la punct! amenzi ,multe amenzi …….

 4. pinadi spune:

  Asa e, ar trebui arsi la portofel cu amenzi cit mai babane nesimtitii!

 5. sorin spune:

  Daca este cineva care crede ca cei care au plecat acolo ar fi niste savanti desavarsiti sau niste exemple ale societatii romanesti e clar ca se inseala.Eu personal cred ca cei care au plecat acolo sunt in mare parte niste rebuturi ale societatii romanesti.Binenteles ca mai exista si exceptii…insa din pacate prea putine.

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_ Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_