FALEZA DE LA INSULA SALUBRIZATA O DATA PE AN

IMG_4166

Joi 24 martie 2010, angajatii Primariei Municipiului Bacau – Serviciul Implementare Programe, impreuna cu voluntarii ai CRE si elevi din CT „D. Mangeron”, Colegiul „M. Eminescu”, CT „Anghel Saligny” si CN „Gh.Vranceanu” au salubrizat malul drept al lacului, de la baraj pana la podul Serbanesti.
Din pacate in zona falezei Bistritei nu este amplasat nici macar un cos de gunoi, asa ca deseurile generate aici ajung mereu in apa.

IMG_4198
Ultima activitate de salubrizare dasfasurata aici a avut loc pe 9 aprilie 2009, si a fost derulata tot de voluntari. La salubrizare au participat aproximativ 80 de voluntari, toti cei 200 de saci de plastic fiind epuizati, fiind stranse cea mai mare parte a deseurilor adunate aici in ultimul an.

IMG_4203

2 Responses to “FALEZA DE LA INSULA SALUBRIZATA O DATA PE AN”

  1. Postolache Gabriel spune:

    Am fost azi la insula si am facut o plimbare pe faleza si nu am ramas surprins sa vad sacii tot acolo. Ba chiar unele gunoaie au ajuns la locul lor datorita vantului.

  2. miki spune:

    da este curat acum dar cum cetateni romani nu stiu sa pastreze curat si sa respecte munca altora a sa fie la fel cum era inainte de a trece voi pe acolo oricum ar trebui sa va multumim ca mai sunt oameni ca voi

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_