VOLUNTARII BACAUANI AU PLANTAT 100 DE ARBORI IN LUNCA BISTRITEI

DSC_8096

Weekendul acesta a trecut cu folos pentru tinerii voluntari bacauani. La primele ore ale diminetii de sambata, pe o ceata rece, 70 de voluntari s-au indreptat spre coada lacului Bacau. Frigul diminetii a fost invins atunci cand tinerii au pus mana pe sape si harlete si s-au apucat de treaba. Timp de trei ore voluntarii au plantat peste 100 de artari si paltini si au strans mai multi saci de gunoaie, infrumusetand astfel un colt din lunca Bistritei.

DSC_8088

Activitatea a fost organizata cu participarea mai multor organizatii neguvernamentale locale. Au fost prezenti voluntari de la CRE, Veniti cu Noi, FSC si Iubim Natura, precum si elevi din CN Ferdinand I, Colegiul Economic si CT D.Mangeron, dar si din alte licee bacauane.

DSC_8110

Voluntariatul reprezinta tema centrala a actiunii de sambata, fiind principalul beneficiu pentru cei dispusi sa-si dedice timpul liber unei activitati in folos public. Beneficiul nu consta doar in experienta sau socializare. Atitudinea voluntarilor fata de munca si initiativa este cel mai important castig pentru ei, iar aceasta atitudine ii va ajuta pe tot parcursul vietii.

DSC_8128

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_