DOI LA SUTA PENTRU CRE – 25 MAI, TERMEN LIMITA

CRE

doilasuta11

25 mai 2012 este termenul limita pentru depunerea fiselor de 2 %.
Daca nu ati exprimat inca o optiune, va invitam sa sustineti pe aceasta cale Centrul Regional de Ecologie. Resursele colectate sunt utilizate pentru desfasurarea activitatilor de teren, in special pentru carburant, achizitia si intretinerea echipamentelor. Despre activitatea CRE puteti afla mai multe consultand arhiva site-ului.

INSTRUCTIUNI :
– orice persoana care a obtinut venituri din salarii in cursul anului 2011, poate directiona 2% din impozit catre CRE. Suma directionata prin aceasta metoda a fost deja retinuta de catre stat, prin impozitul pe venit (16%), deci gestul nu afecteaza cu nimic bugetul personal.
– pentru a directiona 2% din impozitul pe venit, trebuie completata fisa de mai jos cu datele personale, semnatura si data. Fisa se depune la sediul administratiei financiare de care apartine contribuabilul. Nu sunt necesare alte documente ( fisa fiscala, act de identitate …)
– Va rugam sa listati si sa completati fisa, pentru a sprijini activitatile desfasurate de voluntarii Centrului Regional de Ecologie. Puteti depune personal fisa la administratia financiara, sau o puteti transmite scanata pe contact@naturabacau.ro.
Multumim.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.