FURT DE LEMNE, CAPRIOARE SI PASARI

FURT DE LEMNE, CAPRIOARE SI PASARI LA RACAIUNI from gabigritcu on Vimeo.

Lacul Racaciuni – arie naturala protejata, o zona cu peisaje si viata salbatica de exceptie. Din pacate protejata doar cat sunt voluntari CRE pe teren. In rest deseuri, braconaj, furt de lemne etc.
Activitatea CRE pe ariile protejate a atras, asa cum se vede din inregistrare, numerose „simpatii”. La fel ca omul cu toporul, care ne-a vizat, asa ne vizeaza si braconierii, si cei care coordoneaza retele de braconieri si comertul cu peste, si din pacate chiar si unii angajatii ai institutiilor a caror sarcini le compensam prin munca noastra depusa incepand cu anul 2006, de cand am preluat custodia lacurilor.

3 Responses to “FURT DE LEMNE, CAPRIOARE SI PASARI”

  1. marius mg spune:

    Reacţia lui homo neanderthalensis care a descoperit fierul, implicit, toporul, nu trebuie decât să vă bucure. Bineînţeles nu în plan imediat, însă dacă activitatea CRE generează acest tip de atitudini arhaice înseamnă că v-aţi atins scopul. Felicitări! Dar data viitoare poate luaţi la toartă un jandarm, doi.

  2. vlad spune:

    sper ca nu au ramas treburile asa! sper ca „personajul” a fost tras la raspundere asa num trebuie!
    sfat pentru Gabi: Ia-ti arma!!! Asa nu se mai poate!

  3. Mai romanule, padurea asta e mostenita din mosi stramosi, nu e a ta, o sa fie a urmasilor , urmasilor mei!Daca vreau sa iau o crenguta , sa o pun la palarie, o iau!Daca vreau sa tai o craca mai mare, sa fac buturugi si surcele din ea , pai o tai!Daca vreau sa tai tot copacul, pai il tai , mai romanule , caci tot in sanul familiei se intoarce!Si vezi , eu demult am pus ochii pe tine , pentru ca aduci neliniste in neamul meu!Si cand nelinistea bate la poarta….vezi apuc in mana….

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_