JAF PE SIRET

CRE

Ionut Avram semnaleaza pe blogul www.fermapolitica.ro prin articolul „Mutatii ecologice grave la Holt”, problemele de mediu care afecteaza lunca Siretului in zona mai sus amintita. Aici lunca isi pierde aspectul natural, devenind santier, groapa de gunoi, sursa de apa pentru spalarea utilajelor si balastului, zona de deversare a deseurilor.

balastiera-holt-3

balastiera-holt4

Fotografiile realizate de Ionut sunt relevante pentru dezastrul de pe malul Siretului, distrugerile petrecandu-se departe de ochii lumii, intr-o zona in care martori sunt doar cativa pescari si ciobani.
Situatia este generata de agenti economici fara scrupule si tolerata de administratia publica locala si autoritatile de mediu.

Comment ( 1 )

  1. / ReplyMihail
    Salut, Zona respectiva de pe Siret nu se afla in administrarea asociatiei dvs? In cazul acesta chiar nu exista NIMIC ce se poate face? Ma gandesc la presa, politie, primarie, chiar si la nivel formal dar cu ceva insistenta ma gandesc ca ceva, ceva se va face. Eu sincer chiar speram ca iau luat pe sus inundatiile pe baietii astia... se pare ca m-am inselat...poate la anu.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.