CUPA „AGREMENT” LA PESCUIT RECREATIV

DSC_7261

Lacul de la insula a gazduit prima editie a Cupei „Agrement” la pescuit recreativ. Competitia a fost organizata de catre Centrul Regional de Ecologie Bacau si Clubul 60 Plus, reunind 12 pescari seniori, dar si o galerie importanta formata din colegii de la club si chiar nepoti. Evenimentul a vizat promovarea pescuitului recreativ ca forma de petrecere a timpului liber in natura, promovarea pescuitului in sistem C&R, precum si promovarea Insulei de Agrement ca zona de recreere.
Concursul de pescuit stationar s-a desfasurat in cadrul unei singure manse de 2 ore, timp in care pe mal au ajuns cativa bibani, ghibort, babusca si chiar o platica. Pestii prinsi s-au punctat prin masurare, dupa care au fost eliberati. Competitia a fost stransa, pe parcursul celor 2 ore inregistrandu-se mai multe rasturnari de clasament.
Premiile pentru primele locuri au constat in bani (Locul I -150 lei, Locul II – 100 lei si Locul III – 50 lei), iar cel mai varstnic concurent (75 ani) a fost premiat cu o lanseta.
CLASAMENT:
Locul I – Stefan Ciobica (48 pct.)
Locul II – Mocanu Dumitru (36 pct.)
Locul III – Aneta Chelariu (27 pct.)

DSC_7301

One Response to “CUPA „AGREMENT” LA PESCUIT RECREATIV”

  1. Maria spune:

    Felicitari castigatorilor cat si participantilor.

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_