MASINA DE 30.000 euro SPALATA PE MALUL APEI

Masina de 30.000 euro spalata pe malul apei from gabigritcu on Vimeo.

Un filosof cu o intelegere adanca in ceea ce priveste ce se intampla in Romania, spala o masina de 30.000 euro pe malul apei. Marti 06.10.09 – aria naturala protejata „Lacul Bacau”. Va invit sa urmariti cu atentie argumentele personajului.
PS. Am sesizat fapta Garzii de Mediu si Directiei Apelor, de la fata locului. Din pacate nu a fost nimeni disponibil sa vina in acel moment pe Lacul Bacau. Am transmis filmarea integrala si datele contravenientului Directiei Apelor, in vederea sanctonarii. Vom reveni cu informatii privind modul de solutionare

3 Responses to “MASINA DE 30.000 euro SPALATA PE MALUL APEI”

  1. Un dialog tragico-comic,usor crescendo!Cum sa nu se raporteze individul acesta , la ceea ce fac semenii lui!Ar fi ceva anormal!Unora chiar nu le poti aduce vorba de BUN SIMT, pentru ca neavandu-l nu-l pot intelege!
    Intrebare:cand nu prezinta „docomentul” ce se intampla?:))

  2. gigi spune:

    cei de la CRE nu au dreptul sa ceara acte de identitate; daca oamenii le dau, e problema lor; numai jandarmii si politia pot cere asemenea documente. In schimb au dreptate referitor la mirlania din bacau…din pacate!

  3. marius MG spune:

    idioţi de genul acesta întâlnim la tot pasul. Omul e imposibil. Parveniţii nu apreciază mediul decât de la volanul unei maşini de 30 000 euro. Asta e ţara în care trăim!

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_