CUPA VOLUNTARILOR LA CAIAC, EDITIA a II-a

DSC_0893

Marti 17.05 la Insula de Agremement a avut loc cea de-a doua editie a Cupei Voluntarilor la Caiac. In cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, patru organizatii din Bacau s-au inscris in competitia nautica, pentru a castiga cupa de anul acesta. Concurentii au reprezentat organizatiile Sf. Ioan Bosco, Iubim Natura, Veniti cu Noi si FSC.
Victoria a fost adjudecata de catre Asociatia „Veniti cu Noi”. Pe locul al doilea s-au clasat tinerii de la Iubim Natura, pe locul al treilea voluntarii de la Sf. Don Bosco, iar pe ultimul loc echipajele FSC.
Evenimentul nu reprezinta un concurs sportiv de performanta ci o ocazie pentru tinerii voluntari de a socializa si de a se recrea practicand sporturi in aer liber fara impact negativ asupra mediului. Cei mai multi dintre tineri, elevi in liceele bacauane, vor avea ocazia sa participe in cadrul celei de-a III-a editii a Cupei Liceelor la Caiac, al carei start se da miercuri 18.05 prin tragere la sorti pentru etapele de calificare.

DSC_0698

La finalul competitiei, voluntarii au amplasat in arborii de pe insula de agrement adaposturi pentru pasarele, marcate cu sigla fiecarei organizatii.

DSC_0768

Leave a Reply


 
Image 01 Image 01_  Image 02 Image 02_ Image 03 Image 03_ Image 04 Image 04_